Nu har vi fået det nye valgfag. Men hvordan griber så denne udfordring an? Eleverne skal opleve udfordringer på et højere niveau end i 4.-6. klasse. Vi bruger den samme sytråd, de samme brædder og metaller, symaskinen og savene er også de samme. Så hvad er forskellen? På kurserne her giver vi, med afsæt i designprocesser og godt håndværk, en række bud på hvordan vi kan tilrettelægge det 2-årige forløb i valgfaget og vi kigger frem mod den afsluttende eksamen.

Vi kigger på værktøj og materialer som er relevante i valgfaget og vi arbejder praktisk i værkstedet indenfor en vifte af tilbud. Du kan udfordre dig selv med nye materialer og teknikker, eller du kan fordybe dig i det kendte og udvikle nye dimensioner. Helle og Emil Baad åbner deres værksteder og tager os på en rejse i vores valgfag.

29/8 kl. 10-16 Træ og metal i H&D med Emil Baad

På denne dag kan du få en indsigt i Emner/temaer målrettet valgfagsundervisningen i folkeskolen. Kurset henvender sig til undervisere med lidt eller ingen erfaring i brug af værktøj – undervisere, der har lyst til at få et indblik i materialer og teknikker der kan anvendes med et minimum af værktøjer, uanset lokalernes stand eller indretning.

Udgangspunktet vil være følgende områder:

  • Ben og horn
  • Glas i mikroovn
  • Børstenbinding
  • Buk og bøj i metal
  • Tekstile teknikker i metal

Alle relevante teknikker, værktøjer og materialer gennemgås i forhold til hensigtsmæssig brug/anvendelse, opbevaring, anskaffelse og sikkerhed.

—>> Se også : 14/11 kl. 10-16 Det tekstile værksted med Helle Baad

Kursussted: Forlev Friskole, Stationsvej 47, 4241 Vemmelev.

Pris: Medlemmer kr: 500,- Ikke medlemmer kr: 700,- Du skal medbringe godt humør og madpakke, vi sørger for kaffe/the /vand.

2020 sj Valgfaget Emil

Formular til korte kurser
  • Udfyldes hvis arbejdsgiver betaler

  • Betalingsreference (Obligatorisk hvis faktura skal til KBH. kommune. Skriv POGR hvis du er i tvivl)