Vi har udsat turen til foråret.  Beklager!  Ny dato er 3. maj 2020.

I Nyborg ligger der et lille museum, der er ret nyt.

Behjertede mennesker har gennem de sidste år hvor skolemuseet, Dansk sløjdlærerskole og andre institutioner, der har beskæftiget sig med sløjdhistoriske ting, er blevet lukket eller formindsket, samlet en del vigtige genstande, bøger med meget mere og fundet plads til det i Nyborg. Torben Hansen fra Sløjdlærerskolen i København – nu UC København – har været en af ”bagmændene” for denne proces. Torben Hansen har lovet at guide os gennem samlingen.

Når vi nu alligevel er over vandet ville det være godt at se Nyborg slot; men det er lukket indtil 2023 på grund af restaurering; men i stedet er der et andet interessant sted, Borgmestergården, der er fra 1601 og som rummer spændende udstillinger, der er velegnet for børn og voksne samt en række historiske værksteder og interiører. Ved indgangen er der desuden en velassorteret butik og cafe.

Entreen til Borgmestergården koster 35 kr./voksen. Husk madpakken – vi finder et sted at nyde den undervejs.

Sted: Vi mødes på Korsør station den søndag d. 3. maj kl. 9.30, og så kører over broen i færrest mulige biler og deles om broafgiften. Kommer du fra Fyn, så mødes vi i Nyborg

Afholdelses dato : Søndag d. 3. maj, 2019 – 09:30 til 15:00
Tilmeldingsfrist: Søndag, 1 september,
Info: Bent Illum, telefon 2213 4496  bent.illum@gmail.com

2019 museet nyborg

Formular til korte kurser
  • Udfyldes hvis arbejdsgiver betaler

  • Betalingsreference (Obligatorisk hvis faktura skal til KBH. kommune. Skriv POGR hvis du er i tvivl)