Instruktør: Mona Boel og Tine Friis Pedersen

Tid: Torsdag d. 6. oktober kl. 17-21

Sted: Tvis Skole, Skolevænget 1, 7500 Holstebro

Pris: 450 kr. for medlemmer af H&D foreningen (650 kr. for ikke- medlemmer)

 

Materialeudgifter til et begynderprojekt og let forplejning fredag aften er inkluderet

Materialer til andre projekter kan tilkøbes

 

Har du lyst til at lære en gammel teknik at kende i en ny og spændende forklædning, så er dette kursus for dig. Macramé eller knytning er en teknik, hvor du ved at binde knuder skaber flotte, dekorative mønstre. Mulighederne med macramé er mange. Du kan lave alt fra tæpper, hylder, planteophæng, tøj, smykker og tasker. Macramé skiller sig ud fra fx strikning og hækling, da du som regel får hurtigere resultater med denne teknik. Det kræver heller ikke mange remedier ud over dine hænder, garn, saks og et målebånd.

Og så kan det laves i de fleste aldersgrupper, derfor er macrame en oplagt teknik at bruge i faget håndværk og design. På dette kursus lærer du de basale knytteteknikker, som gør dig i stand til at lave forskellige macrame-kreationer efterfølgende. På kurset får du materialer til et begynderprojekt lige til at gå i gang med, samt inspiration til forskellige mønstre og ting du kan lave med macrame.

 

Tilmeld dig på vores hjemmeside www.håndværkogdesign.dk senest d. 20. september og inviter gerne andre med 😊

 

Har du spørgsmål, så skriv til Tine på tinefp@gmail.com eller Mona på mboel@hotmail.dk

 

 

 

Midt/vest okt 22 - MAKRAMÈ

Har du lyst til at lære en gammel teknik at kende i en ny og spændende forklædning, så er dette kursus for dig. Macramé eller knytning er en teknik, hvor du ved at binde knuder skaber flotte, dekorative mønstre.
  • Udfyldes hvis arbejdsgiver betaler

  • Betalingsreference (Obligatorisk hvis faktura skal til KBH. kommune. Skriv POGR hvis du er i tvivl)