Instruktør: Annette Munk Landkildehus

Tid: Fredag d. 4. november kl. 16-21 og lørdag d. 5. november kl. 9.30-14.30

Sted: Sønderlandsskolen, Sønder Alle 25, 7500 Holstebro

Pris: 775 kr. for medlemmer af H&D foreningen (975 kr. for ikke- medlemmer)

Materialeudgifter er ikke inkluderet.

Der serveres let forplejning fredag aften og frokost lørdag.

 

Har du altid drømt om at sy en taske, der passer præcis til din computer, dit strikketøj eller dine toiletsager? Så er det nu muligheden er der. Du vil gennemgå hele designprocessen fra ide til færdigsyet taske.

Vi begynder med at tegne forlag til tasker og overveje detaljer som hjørner/bund, lommer, lukninger og remme. Der vil være et stort udvalg af færdigsyede tasker og mønstre at tage udgangspunkt i og idegenerere ud fra.

Efterfølgende laves en mockup af din taske i papir sammen med overvejelser omkring materialevalg. Mockuppen er udgangspunkt for at få klippet mønster ud og komme i mål med at få syet den færdige taske. Undervejs i hele processen forholder vi os sammen til at arbejde med at designe tasker i håndværk og design undervisningen.

Medbring gerne materialer og ideer til en taske – overvej hvilket formål tasken skal have, tag evt. computeren eller hvad det nu er du skal have i din taske med. Derudover skal du medbringe symaskine og almindeligt sygrej. Der vil være mulighed at få sat tryklåse og nitter i din taske på kurset. Derudover vil der være et begrænset udvalg af lynlåse, gjord, D-ringe mm. samt materialer til afstivning af tasker, som kan tilkøbes.

 

Tilmeld dig på vores hjemmeside www.håndværkogdesign.dk senest d. 20. oktober og inviter gerne andre med 😊

Har du spørgsmål, så skriv til Tine på tinefp@gmail.com

Midt/Vest nov 22 - Design og sy din egen taske

Formular til korte kurser
  • Udfyldes hvis arbejdsgiver betaler

  • Betalingsreference (Obligatorisk hvis faktura skal til KBH. kommune. Skriv POGR hvis du er i tvivl)