Har din skole en laserskærer, men har du følelsen af, at du mangler kompetencer og inspiration til at bruge den optimalt i dine H&D-forløb med eleverne – så er dette kursus måske løsningen for dig?
Kurset vil på eksemplarisk vis føre dig igennem et afprøvet og overskueligt H&Dforløb med laserskæreren i fokus, lige til at anvende i din undervisning.
I designforløbet ”lampefabrikken” lærer du at designe en lamellampe, der kan justeres efter dine elevers ønsker. Der er fokus på simpelt design og hermed en overskuelig proces for elever fra 6. klasse og på valgfaget. Forløbet er tænkt som elevernes første designforløb med laserskæreren. Du vil få din færdige lamellampe med hjem, samt materialer til undervisningen.

Vi arbejder i det online redigeringsprogram makerstud.io, som du får et login til og kan anvende i undervisningen på elevernes egne computere.
Dette kursus er både for nybegyndere og øvede, der gerne vil have et overskueligt forløb med hjem til undervisningen. Du skal medbringe din computer til kurset og et usb-stik.
Kursusgebyret dækker let forplejning og materialer til én lampe.
Laves der flere projekter, skal der beregnes en ekstra udgift.

Kurset foregår i H&D-lokalerne på Stjærskolen, Stjærvej 100, 8464 Galten.
Instruktør: Karina Sandø fra Skabervaerker

Yderligere information: Lampedesign med lasercutteren

2024 - Lampefabrikken

Formular til korte kurser
  • Udfyldes hvis arbejdsgiver betaler

  • Betalingsreference (Obligatorisk hvis faktura skal til KBH. kommune. Skriv POGR hvis du er i tvivl)