H&D-syd kursus for lærere i H&D.

Ideer til H&D aktiviteter i 3. klasse

Håndværk & Design faget skal fra august 2020 som noget nyt implementeres på 3. årgang i folkeskolen, og hvad gør du som underviser i H&D-faget så?

Vi har på Sjølund-Hejls Skole i indeværende skoleår haft 3. klasserne til H&D, og det vil vi gerne brede ud til en større kreds af H&D lærere.

På kurset vil vi kort gennemgå H&D-forløbet 2019/20. Der vil efterfølgende være arbejdsstationer, hvor man selv kan lave nogle modeller, der kan bruges til inspiration i undervisningen. Som afslutning på kurset laver vi en udstilling af det, vi har lavet i løbet af kurset. Udstillingen kan man så “gennemfotografere” til brug som ideoplæg, når man skal undervise hjemme på skolen.

Hvis det er muligt, kan I evt. tilmelde jer med hele jeres H&D-team, og så vil det sikkert være meget nemmere at gå til planlægningen af Håndværk & Design til næste skoleår.

Målgruppe: Lærere i håndværk&design

Sted:
Sjølund-Hejls Skole, Skamlingvejen 165, 6093

Dato:

19-05-2020Kl. 16:00-20:00

Forplejning:
Kaffe med brød

Pris:
Deltagergebyr: Kr. 675,-
Medlem af HD foreningen: Kr. 400,- (påfør ved tilmelding om du er medlem)

Tilmelding:

ucsyd.dk/cfu, kurser og arrangementer, Håndværk og Design, kursus nr. 11343.
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Link til tilmelding >>>

Frist
1 uge før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister få en mail om, hvorvidt kurset gennemføres eller må aflyses.

Instruktører: Ida Schønemann og Jørn Thomsen.

Yderligere oplysninger: joernthomsen@gmail.com

tlf. 23282587