Håndværk og design i 3. klasse

Inspirationsdag med Katrine Diduch på Skælskør Skole

Fra næste skoleår skal vi undervise 3.klasse i håndværk og design. På kurset dykker vi ned i fagdidaktikken, og skal have fingrene i nogle af de håndværk, der giver god mening at starte med i 3.klasse.

I de nye faghæfter for faget er der ikke lavet særskilte mål for 3.klasse. På trods af, at det kan have sine udfordringer, at undervise de mindste i det praktiske fag; – eleverne er ganske enkelt små, og deres motorik og praktiske forståelse er ikke den samme som i 4.klasse. Vi kan derfor ikke bare overføre håndværk og design undervisningen fra 4., 5. og 6. klasse, til eleverne i 3. klasse. Kurset indledes derfor med en indføring i, og samtale om, hvordan vi bedst muligt tilpasser faget de mindre elever. Både fagdidaktisk og praktisk.

For vi tager efterfølgende fat på det praktiske arbejde og dykker ned i nogle af de teknikker og materialer, som der giver mening, at starte med i 3. klasse. Det gør vi ved at skabe produkter i bløde og hårde materialer, som giver en god basisviden om værktøj, teknikker og materialer hos eleverne i 3.klasse.

Tid: 5/5 kl. 16 – 20

Sted: Skælskør Skole, Gammelgade 10, 4230 Skælskør kl: 16-20

Pris: Medlemmer af H&D-foreningen: Gratis, Ikke medlemmer kr: 200.- Du skal medbringe godt humør og madpakke, vi sørger for kaffe/the /vand

2020 sj Diduch

Formular til korte kurser
  • Udfyldes hvis arbejdsgiver betaler

  • Betalingsreference (Obligatorisk hvis faktura skal til KBH. kommune. Skriv POGR hvis du er i tvivl)