H&D Fyn

FILT DIG KLOG – GRUNDKURSUS

Med Mette Østman som instruktør

Fredag d. 31.1.2020 kl. 14-20
Filtværket, Ørstedsgade 20 TV, 1.sal, 5000 Odense C

Filtning med uld, vand og sæbe er et håndværk, som på bedste vis understøtter ideen i håndværk og design. Fra ide til produkt i en sammenhængende proces, hvor der er rig mulighed for at virkeliggøre ideer og sætte præg på produktet.

På kurset skal I lære grundprincipperne i filtning – flad, hul og massiv filt med små projekter i de forskellige teknikker. Vi tager udgangspunkt i de filteerfaringer I har, så alle kan være med, og alle kan lære noget. Hvis nogen allerede kan filte, går vi videre derfra. Det hele bliver knyttet til de muligheder, der er, for at bruge filtning i jeres skolehverdag

Underviser er Mette Østman, der sammen med Ulla Lindholm udgav bogen ’Filt dig Klog’ i 2018. Uddannet socialpædagog. Driver nu Filtværket i Odense, en social virksomhed med produktion og undervisning, samt stor nysgerrighed på de mange muligheder, som uld og filtning rummer.

 

Tilmelding: senest tirsdag 21-01-2020

Betaling af kursusafgift sker til H&D FYN´s kasserer Mette Kristensen, inden kursusstart, via foreningens konto 2470 4395442576.

Det koster: kr. 950 for ikke medlemmer af foreningen, Kr. 500 for medlemmer af foreningen, Kr. 300 for studerende med medlemskab af foreningen.

Prisen indeholder materialeudgifter og forplejning.  Ønsker man at arbejde med selvstændige projekter, der er materialekrævende ud over det kurset lægger op til, vil der være ekstra materialebetaling.

 Spørgsmål til kurset? Kontakt Torben Grøn Mail: torbengroen@me.com Mobil: 30310008

2020 Fyn Filtning

Formular til korte kurser
  • Udfyldes hvis arbejdsgiver betaler

  • Betalingsreference (Obligatorisk hvis faktura skal til KBH. kommune. Skriv POGR hvis du er i tvivl)