Det er med stor fornøjelse, at din faglige H&D-forening i Østjylland for syvende gang kan invitere dig og dit fagteam til det store Østjyske Sommer H&D-stævne med over 100 andre kollegaer og studerende fra hele landet.

Stævnetemaet ”Få meget ud af lidt – Et didaktisk mål i H&D” er overordnet for alle 9 arbejdende workshops, og lægger sig ikke kun op ad H&D-fagets målsætning om bæredygtighed og forståelse for ressourcer, med fokus på genbrug og ”fra rest til produkt”, men spænder bredt i udlægning. Således vil der under temaet også dykkes dybt i; materialernes magi via materialeafprøvninger, eksperimentel design via modelarbejde samt fordybelsesprocesser i gedigne materialer.

I alle workshops vil der være opgaver, som man kan tage med direkte ud i skolen. Orienter dig i de 9 workshopmuligheder, og vælg to i prioriteret rækkefølge ved tilmelding, men vær opmærksom på, at der kun arbejdes i en workshop over begge stævnedage. Tøv ikke med snarlig tilmelding da tilmelding sker efter ”først til mølle-princip” på de begrænsede pladser i de enkelte workshops.

Fakta:
Pris: 1.500,- kr. Medlemmer: kr. 1.100,- kr. Studerende medlemmer: 250,- kr. – inkl. fortæring og for 100 kr. grundmaterialer – Evt. ekstra materialer afregnes efter forbrug til de enkelte instruktører.
Tid: Fredag den 21. juni 2024 kl. 12.00 – 21.00 og lørdag den 22. juni 2024 kl. 8.00 – 14.30
Sted: Østervangskolen; Hammelvej 9, 8370 Hadsten.
Overnatning er ikke med i prisen. Dog er gratis overnatning mulig på feltvis i klasselokale eller i eget telt/campingvogn efter aftale. Der kan anvises BB/hostel/hotel på egen regning ved forespørgsel.

Tilmeldingen er bindende og der er tilmeldingsfrist: Onsdag d. 15. maj 2024 via www.håndværkogdesign.dk
Spørgsmål vedr. tilmelding og betaling: Anette Juhler – juhleranette@gmail.com Spørgsmål vedr. sommerstævnet i øvrigt: Wisti Pedersen: 23677000 – wp@foraeldreskolen.dk

Indbydelse Sommerstævne 2024

2024 Det Østjyske Sommer H&D-stævne

Tilmeldingsformular
  • Tilmeldingen til sommerstævnet er bindende.
  • Forud for kurser fremsender vi ofte deltagerlister med navn, adresse, tlf, og e-mail for at fremme muligheder for samkørsel
  • Udfyldes hvis arbejdsgiver betaler

  • Betalingsreference (Obligatorisk hvis faktura skal til KBH. kommune. Skriv POGR hvis du er i tvivl)
  • Kursusoplysninger

    NB: Vi har ikke mulighed for at imødekomme allergener
  • Oplysninger til kursusleder, Særlige kosthensyn, Andet