Det er med stor fornøjelse, at din faglige H&D-forening i Østjylland for sjette gang kan invitere dig og dit fagteam til det store Sommer H&D-stævne sammen med dit faglige netværk fra hele landet.  

Vi mødes Fredag d. 11. august 2023 kl. 12.30 – 21.00 og lørdag d. 12. august 2023 kl. 08.00 – 14.30 på

Østervangskolen i Hadsten – nordvest for Aarhus. 

Faglig progression i Håndværk og design-fagets kompetenceområder kan være en udfordring at få et overblik over og implementere i undervisningen. For kan alle fagets håndværksmaterialer introduceres i 3. klasse?  Hvilke håndværksteknikker er bedst først fra 6. klassetrin? Hvad er det det ”nye” i valgfaget, og hvad er allerede kendt? Hvad med hele designdelen – hvor ligger progressionen der? Det er store didaktiske spørgsmål, som årets Sommerstævne vil prøve at give et bud på gennem temaet: ”Hvor ligger progressionen i H&D-faget” 

I løbet af 11 undervisningstimer, vil instruktørerne i de 9 vidt forskellige H&D-workshops, stille håndværksmæssige opgaver, som alle vil undersøge temaet igennem praktisk arbejde og reflekterende dialog. Du er altså med din deltagelse med til at undersøge temaet, og ved stævnets afslutning vil stævnets produkter blive udstillet progressivt i trin, som et bud på en eksemplarisk rød tråd. 

Stævnet er åbent for alle interesserede, og især også for H&D-studerende – bemærk den lave studiepris.  

Orienter dig i de 9 workshopmuligheder, og vælg to i prioriteret rækkefølge ved tilmelding, men vær opmærksom på, at der kun arbejdes i en workshop over begge stævnedage. Tøv ikke med snarlig tilmelding da der er ”først til mølle-princip” på de begrænsede pladser i de enkelte workshops.  

Programmet for de to dage bliver offentliggjort senere.

 

Fakta: 

Pris: 1.500,- kr. Medlemmer: kr. 1.100,- kr. Studerende medlemmer: 250,- kr. – inkl. fortæring og inkl. grundmaterialer for 100 kr. – Evt. ekstra materialer afregnes efter forbrug til de enkelte instruktører.  

Tid: Fredag den 11. august 2023 kl. 12.30 – 21.00 og lørdag den 12. august 2023 kl. 8.00 – 14.30  

Sted: Østervangskolen; Hammelvej 9, 8370 Hadsten. 

Overnatning er ikke med i prisen. Dog er gratis overnatning mulig på feltvis i klasselokale eller i eget telt/campingvogn efter aftale. Der kan anvises BB/hostel/hotel på egen regning ved forespørgsel.  

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 12. juni 2023 nederst her på siden 

Spørgsmål vedr. tilmelding og betaling: Anette Juhler –juhleranette@gmail.com    

Spørgsmål vedr. sommerstævnet i øvrigt: Wisti Pedersen: 23677000 – wp@foraeldreskolen.dk 

Læs mere om stævnet Indbydelse Sommerstævne 2023

Tilmelding nedenfor:

2023 Det Østjyske Sommer H&D-stævne

Tilmeldingsformular
  • Tilmeldingen til sommerstævnet er bindende.
  • Forud for kurser fremsender vi ofte deltagerlister med navn, adresse, tlf, og e-mail for at fremme muligheder for samkørsel
  • Udfyldes hvis arbejdsgiver betaler

  • Betalingsreference (Obligatorisk hvis faktura skal til KBH. kommune. Skriv POGR hvis du er i tvivl)
  • Kursusoplysninger

    NB: Vi har ikke mulighed for at imødekomme allergener
  • Oplysninger til kursusleder, Særlige kosthensyn, Andet